Spread the love

Program prodeje ojetých vozů Das WeltAuto obsazuje na mapě obchodního pokrytí České republiky další bílé místo. Od května 2024 má Das WeltAuto své oficiální zastoupení také v Českém Krumlově.

V malebném jihočeském městě vybudoval reprezentativní showroom CUPRA Garage včetně zastoupení pro značku Das WeltAuto nabízející kvalitní a ověřené ojeté vozy renomovaný prodejce a servisní partner CB Auto. Počet autorizovaných partnerů sítě Das WeltAuto se tím zvýšil na 54.

„Das WeltAuto je nyní svým zákazníkům na jihu Čech ještě blíž,“ říká Martin Kadečka, vedoucí divize Das WeltAuto společnosti Porsche Česká republika, a dodává: „Od začátku května mohou zákazníci využívat prodejní služby nejvyšší úrovně, jimiž si naše síť Das WeltAuto získala v segmentu ojetých vozů vynikající renomé, také v moderním showroomu našeho partnera CB Auto v Českém Krumlově.“

CB Auto vybudovala ve svém českokrumlovském areálu zcela nový showroom pro prodej nových vozidel CUPRA a kvalitních a prověřených ojetých vozů pod hlavičkou programu Das WeltAuto, který proslul svými přísnými standardy prodeje a zákaznických služeb. „Ve všech pobočkách chceme našim zákazníkům nabízet stejný rozsah a úroveň služeb. Prodej nových vozů je přitom vždy přímo propojen s prodejem ojetých vozů a díky novému českokrumlovskému showroomu je program DWA nedílnou součástí již na všech našich pobočkách,“ říká Petr Kubovec, manažer prodeje ve společnosti CB Auto.

CB Auto již od roku 1992

CB Auto je autorizovaný prodejce a servisní partner s více než 30letou tradicí. Společnost CB Auto začínala v roce 1992 s prodejem a servisem vozů Škoda v Kaplici. Od roku 1997 působí rovněž v Českém Krumlově a v roce 2004 následovalo otevření pobočky v Českých Budějovicích. Firma CB Auto působí v rámci jižních Čech také v Táboře, kde provozuje showroom a servis značek Škoda, Volkswagen a Volkswagen Užitkové vozy.

Českokrumlovská pobočka nově reprezentuje značku CUPRA a v oblasti prodeje ojetých vozů rovněž partnerské programy Das WeltAuto a Škoda Plus a také zajišťuje autorizovaný servis Škoda. V jihočeské metropoli zajišťuje společnost CB Auto prodej nových vozů a servisní služby pro značky Škoda, Volkswagen, Volkswagen Užitkové vozy, SEAT (od roku 2023 navíc také autorizovaný servis CUPRA) a dalších značek ve spojení s prodejem ojetých vozů v programech Škoda Plus a Das WeltAuto.

Součástí nabídky společnosti CB Auto jsou kromě prodeje a servisu automobilů také další služby od prodeje originálních autodílů, příslušenství a módy (www.CBdily.cz) přes autopůjčovnu až po CB Automat (nonstop bezkontaktní příjem a výdej vozů ze servisu).

Zdroj: DWA, Libor Hlisnikovský

Related Post