Spread the love

Návštěvníci akce LEGENDY, která se konala v Praze na výstavišti v Holešovicích od 31. května do 2. června se mohli seznámit s kompletní řadou nových modelů jako MG ZS, HS, MG4 XPOWER, nebo MG5, ale také s několika historickými modely MG, které doplnily expozici značky.

Zásadní premiérou pro český trh ale bylo představení zbrusu nového unikátního elektrického roadsteru MG CYBERSTER.

Cyberster vznikl ve spolupráci s londýnským design centrem SAIC jako krásný odkaz na období a dědictví tradičních sportovních roadsterů MG.

Cyberster upoutá na první pohled svým designem, ale to nejzajímavější jsou zcela nové technologie pod jeho kapotou. Zákazníci si budou moct zvolit mezi pohonem zadních kol, nebo pohonem 4×4 a získat tak top výkon až 510 koní a kroutící moment 725 Nm.

„Jízda v Cybersteru je díky čistě elektrickému pohonu naprosto výjimečná. Sundáte si střechu a pak si už jen užíváte zrychlení z 0 na 100 za 3,2s a ničím nerušený zážitek z dynamiky.“, říká generální ředitel MG Czech Martin Králíček.

Pro návštěvníky letošních Legend byla připravena také soutěž o MG na víkend, která bude komunikována nejen přímo na místě, ale také na sociálních sítích MG. Akce je podpořena online kampaní.

Zdroj: MG, Marek Vodička

Related Post