Spread the love

Volkswagen Užitkové vozy spouští slevovou akční kampaň na modely Caddy, Multivan a Crafter. Doprovází ji prodloužená záruka výrobce 2+3 roky/ 200 000 km a další bonusy při využití financování od Volkswagen Financial Services.

 „‚Volkswagen Užitkové vozy, nejlepší přítel vašeho podnikání a rodiny‘ – pod tímto mottem spouštíme novou kampaň s atraktivní akční nabídkou,“ říká Mirka Cimrová, vedoucí divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika.

„Zákazníci si tak mohou pořídit modely Caddy, Crafter a Multivan za ještě nižší ceny než dosud a další výhody na ně čekají při využití na míru střiženého financování od Volkswagen Financial Services.“

Caddy se slevou 90 000

Volkswagen Caddy je k mání za ceny, které jsou v rámci aktuální akční nabídky nižší o bezmála 90 000 Kč bez DPH u Caddy Cargo a až o 137 000 Kč včetně DPH u osobní verze. Osobní Caddy 1.5 TSI s výkonem 85 kW (116 k) a 6stupňovou manuální převodovkou lze tak pořídit již za 599 000 Kč včetně DPH, zatímco skříňová verze Caddy Cargo 2.0 TDI s výkonem 55 kW (75 k) s manuální převodovkou láká firemní klientelu a živnostníky na akční ceny začínající od 509 000 Kč bez DPH.

Všechny verze Caddy mají v sériové výbavě bezpečnostní prvky jako jsou například airbagy řidiče a spolujezdce (u osobních verzí i boční a hlavové airbagy), asistenční systém pro nouzové brzdění před překážkou Front Assist s rozpoznáváním chodců a cyklistů, asistenční systém Lane Assist pro bezpečnou a komfortní jízdu v jízdním pruhu či tempomat.

Volkswagen Užitkové vozy dále nabízí multifunkční model Multivan od 1 147 020 Kč s DPH. Multivan již od základní verze disponuje sériovou výbavou včetně bezpečnostních prvků. Například kromě asistenčních systémů Front Assist a Lane Assist je vybaven i asistentem pro rozpoznávání dopravních značek a asistentem pro odbočování vlevo. Čelní, boční a hlavové airbagy jsou doplněné o centrální airbag vpředu.

Crafter od 699 000 korun

Pro firmy a podnikatele má být ideální volbou Crafter, jehož ceny nyní začínají již od 699 000 Kč bez DPH.

Volkswagen Crafter je podle importu značky silný i z hlediska své sériové výbavy, která zahrnuje mimo jiné airbagy řidiče a spolujezdce, multikolizní brzdu, asistenta pro rozjezd do kopce, asistenta pro kompenzaci bočního větru, rádio, klimatizaci a asistenty zvyšující bezpečnost posádky i ostatních účastníků silničního provozu – Front Assist s funkcí nouzového brždění, systém varování při opuštění jízdního pruhu Lane Assist či Parkpilot vpředu a vzadu.

Stejně jako u ostatních modelů značky Volkswagen Užitkové vozy se i na akční modely Caddy, Multivan a Crafter vztahuje prodloužená záruka výrobce na 2+3 roky s omezením 200 000 ujetých kilometrů.

Volkswagen Užitkové vozy k cenám přidává také financování od společnosti Volkswagen Financial Services na úvěr s úrokem již od 0 % (pro modely Crafter a Caddy) a s nízkými splátkami díky financování Chytře. Při využití financování získá zákazník navíc servisní balíček na 5 let zdarma s limitem 90 000 km ujetých kilometrů (u modelů Caddy a Multivan), resp. 150 000 km (u modelu Crafter).

Zdroj: VW Užitkové

Related Post