Spread the love

Festivalová BMW Lounge se v rámci 58. ročníku karlovarského filmového festivalu po dvou letech opět vrátila na tradiční místo před Císařské lázně v Karlových Varech.

Před Císařskými lázněmi nás přivítal první festivalový den mluvčí značky David Haidinger. „Hosty festivalu převáží  celkem 88 našich limuzín. Většina z nich je na českých značkách, ale část flotily jsme si museli vypůjčit v Mnichově,“ upřesnil původ karlovarské flotily.

V lázeňské expozici jsou k vidění nejen aktuální novinky výrobního programu, ale také historické modely. Kromě toho jsou připravené další modely nejen značky BMW, ale také MINI a BMW Motorrad, které je možné vyzkoušet během testovacích jízd. Pro zodpovězení jakýchkoliv dotazů nejen k vystaveným vozům a motocyklům jsou na místě k dispozici specialisté.

Nábytek od Ligne Roset

BMW Lounge nabízí špičkový designový nábytek od Ligne Roset, například pohovky Ploum, ze studia předních designérů Ronana & Erwana Bouroullecových nebo křesla Fifty z designového studia Dögg & Arnved. Expozici zároveň doplňují luxusní psací potřeby a kožené doplňky renomované značky Montblanc a křišťálové vázy od světoznámého japonského architekta Kengo Kumy od Lasvitu.

Součástí BMW Lounge v budově Císařských lázní je také kavárna, která je, stejně jako celá expozice, otevřena po dobu konání festivalu od 10 do 18 hodin.

Erich Handl, Karlovy Vary

Related Post