Martin Štěrba (Foto: Erich Handl)
Spread the love

Deník Metro reprezentoval od jeho zrodu v roce 1997 Martin Štěrba (s tříletou odmlkou kdy pracoval pro vydavatelství Automedia), jako obchodní zástupce a redaktor přílohy Metro Motor (vychází od roku 2008). Na konci června se rozhodl z firmy odejít. Jaké jsou důvody?

Odcházím po vzájemné dohodě a změnách v oddělení ve kterém jsem pracoval, protože některé změny v oddělení byly pro mě nepřijatelné,“ napsal nám Martin s odkazem na právě probíhající restrukturalizaci obchodního oddělení Mafry.

Co bude dále s motoristickou přílohou Metro Motor? To již není v mým kompetencích, nicméně si myslím, že příloha byla pro deník Metro přínosná a bude dále pokračovat, takže končí jen pod mým perem. Aktuálně s přílohou pokračuje můj bratr Roman Štěrba, který do přílohy také redakčně příspívá,“ upřesnil pro náš časopis Štěrba.

Co bude dělat dál? „Zatím nevím, ale aktuálně mám v hlavě více projektů a je tam i jeden spojený s pokračováním v motoristické žurnalistice, během léta si to musím vše v klidu promyslet a pak uvidím jakou cestou se vydám,“ plánuje Martin na další týdny.

Zdroj: Martin Štěrba

Related Post