Spread the love

Více než stovka hostů z řad automotive firem, státní správy i spolupracujících organizací se sešlo v pražské galerii Mánes na 3. ročníku Automotive Leaders Fora, které jako tradičně uspořádalo Sdružení autoprůmyslu.

Letošní akce se zaměřila na téma udržitelnosti, které se prolínalo prostory celovečerního fóra, prezentacemi všech vystupujících i doprovodnou výstavou, na které klíčoví partneři Škodovky prezentovali své udržitelné produkty a řešení a s návštěvníky diskutovali o ekologičtější budoucnosti jako hnacím motoru růstu.

Slavnostní část večera otevřeli Martin Jahn, prezident AUTOSAP a ministr dopravy Martin Kupka. Následovaly prezentace Karsten Schnake ze Škody a Soňa Klepek Jonášová z INCIEN | Institut Cirkulární Ekonomiky, kteří představili udržitelnost nejen jako business case, ale i jako klíčovou příležitost.

Mezi vystavovateli prezentovali své produkty splňující nejvyšší kritéria udržitelnosti jak členské firmy sdružení:

 TAWESCO AUTOMOTIVE, PLASTIKA a.s., Antolin Czech Republic s.r.o., tak i další vystavovatelé Wolters Europe, Praktik System s. r. o., GKN Automotive, Trèves Group, Van de Velde Packaging Group, SILON, MINTH GROUP, RONAL GROUP, Eissmann Group Automotive, Sage Automotive Interiors, Qinshift a Trask.

„Automotive Leaders Forum 2024 ukázalo rostoucí význam udržitelnosti v automobilovém průmyslu a potvrdilo, že je skvělou a unikátní platformou pro sdílení informací, navazování kontaktů a oslavu úspěchů našeho odvětví,“ zhodnotil akci AutoSAP.

Zdroj: AutoSAP

Mediálním partnerem celého večera byl časopis Český autoprůmysl.

Related Post