Spread the love

NEXEN TIRE, výrobce pneumatik, prodloužil partnerství s fotbalovým klubem SK Slavia Praha, který v sezóně 2023/24 skončil na 2. místě Fortuna ligy. Jedná se o čtvrtý rok spolupráce v řadě.

Od obnoveného partnerství si společnost NEXEN TIRE slibuje další posílení svého postavení na trhu, a to díky popularitě a dosahu pražského klubu. V rámci spolupráce se jak NEXEN TIRE, tak SK Slavia Praha zapojí do různých co-brandových aktivit, jejichž cílem je zvýšení viditelnosti obou značek a aktivace fanoušků v celém regionu.

„Jsme nadšeni, že můžeme pokračovat v našem partnerství s SK Slavia Praha,“ řekl Peter Gulow, viceprezident společnosti NEXEN TIRE pro střední a východní Evropu. „V dalším rozvoji spolupráce se odráží naše odhodlání více se zapojit do dění s fotbalovými fanoušky v České republice, kde sídlí náš evropský závod. Těšíme se na další vzájemné investice, které přinesou příležitosti jak pro společnost NEXEN TIRE, tak pro fanoušky SK Slavia Praha,“ dodal Peter Gulow.

V rámci nové smlouvy bude společnost NEXEN TIRE těžit z větších možností brandingu ve Fortuna Areně, cílené online reklamy a inovativních propagačních akcí v den zápasu. Tyto iniciativy jsou navrženy tak, aby maximalizovaly viditelnost značky a vytvářely nezapomenutelné zážitky pro fanoušky.

„Vážíme si společnosti NEXEN TIRE jako partnera a jejich dlouhodobé spolupráce s naším klubem,“ uvedl Jaroslav Tvrdík, předseda představenstva SK Slavia Praha. „Těšíme se na budoucí projekty, které přinesou prospěch nejen klubu, ale také našim fanouškům díky společným aktivacím, které s partnerem NEXEN TIRE plánujeme,“ dodal Jaroslav Tvrdík.

Společnost NEXEN TIRE nedávno dokončila druhou fázi rozšíření svého evropského závodu u Žatce v České republice. Tato továrna má výrobní kapacitu až 11 milionů pneumatik ročně, což posiluje odhodlání společnosti NEXEN TIRE inovovat a růst v evropském regionu.

Related Post