Spread the love

Jubilejní XXV. ročník mezinárodní konference Information Security Summit IS2, nad níž měl záštitu prezident Petr Pavel, se letos konal pod názvem „25 let IS2 – BEZPEČNÁ a DIGITÁLNÍ SPOLEČNOST“. Hosty vozily po Praze limuzíny BMW řady 7.

Konference je jedním z nejvýznamnějších setkání odborníků v oblasti informační a kybernetické bezpečnosti. V prostorách auly Českého vysokého učení technického v Praze – Betlémské kaple – se v průběhu dvou dní na konci května sešlo více než 230 specialistů v této oblasti.

Mezi významné přednášející patřili například Massimo Mercati z Evropské vesmírné agentury, Jaak Tarien, emeritní ředitel Kooperativního centra excelence kybernetické obrany NATO, nebo Ondřej Filip, ředitel CZ.NIC a jeden za 14 klíčníků internetu.

Mezi řečníky byl také Manuel Häring z oddělení Special Sales BMW AG, které má na starosti oblast obrněných vozidel BMW. Jeho přednáška se zaměřila na nové trendy v otázkách ochranných vozů, jež zde byly prezentovány i na příkladu nového BMW řady 7 Protection. Právě tento vůz byl v rámci konference IS2 vůbec poprvé v České republice k vidění.

Přepravu hostů mezinárodní konference zajišťovaly vozy BMW řady 7 v různých variantách, včetně elektrického BMW i7.

Related Post