Spread the love

Volkswagen uvádí na český trh nabídku R-Line People. Zákazníci tak mohou získat vozy ve sportovním stylu za výhodné ceny. Mezi modely R-Line People patří nový Volkswagen Golf, Golf Variant, Tiguan a Passat, ale také modely Polo, Taigo, T-Cross a T-Roc.

„S novou řadou modelů R-Line People navazujeme na edici People, kterou jsme uvedli na trh zkraje letošního roku,“ říká Jakub Šebesta, ředitel značky Volkswagen v České republice, a dodává: „R-Line People je skvělou příležitostí pro fanoušky bohatě vybavených vozů ve sportovním stylu. Širokému výběru z naší nové nabídky R-Line People vévodí nové modely Golf, Golf Variant, Tiguan a Passat.“

Modely R-Line People vycházejí z výbavové linie R-Line, jejíž sériová výbava byla rozšířena o řadu zákazníky oblíbených prvků výbavy na přání, které jsou již započítány do základní ceny. Například model Golf R-Line People 1.5 TSI 110 kW s 6stupňovou manuálně řazenou převodovkou je nabízen s cenovým zvýhodněním 72 800 Kč.

Zákazníci, kteří se rozhodnou pro karosářskou verzi Variant ušetří 77 300 Kč. Pro Golf R-Line People, resp. Golf Variant R-Line People jsou na výběr tři varianty pohonů s výkonem 110 kW. Zákazník obdrží v sériové výbavě navíc metalický lak, černá 18“ kola York z lehké slitiny, LED Plus světlomety, bezklíčkový přístupový systém Keyless Access, alarm, paket Světla a výhled včetně asistenta Light Assist a u karosářské verze Variant také funkci Easy Open.

Širší výběr poháněcích jednotek je připraven pro model Tiguan R-Line People. Rozsah výkonů sahá od 110 kW do 200 kW. K dispozici jsou přitom i verze s pohonem všech kol 4MOTION nebo plug-in hybridním pohonem eHybrid.

V případě varianty Tiguan R-Line People 1.5 eTSI 110 kW se 7stupňovou převodovkou DSG dosahuje zvýhodnění 54 300 Kč, přičemž sériová výbava byla rozšířena o metalický lak, paket Easy Open & Park Assist Plus, panoramatické střešní okno a 20“ kola z lehké slitiny.

Model Passat R-Line People mohou zákazníci objednávat s podobnou škálou pohonů jako v případě modelu Tiguan. U varianty Passat R-Line People 2.0 TDI 110 kW se 7stupňovou dvouspojkovou převodovkou DSG vychází cenové zvýhodnění na 57 800 Kč. Rozšířená výbava zahrnuje metalický lak, panoramatické střešní okno, 19“ kola z lehké slitiny a zatmavená zadní okna.

Related Post