Spread the love

Anna Jůzová a Kateřina Březinová přešly ve společnosti Prologis na pozici Senior manažerka pronájmů a zákaznické zkušenosti společnosti.

„Jsem hrdá a nadšená z přechodu na tuto novou pozici,” říká Anna Jůzová, a dodává: „Těším se na další spolupráci s našimi zákazníky, která přinese jejich podnikání ještě větší užitek. Ráda bych poděkovala svým kolegům za podporu, díky níž je Prologis tak skvělým místem pro práci.”

„Převzetí větší zodpovědnosti za podporu našich zákazníků v jejich rozvoji je skutečně vzrušující vyhlídkou,” říká Kateřina Březinová. 

„Ve společnosti Prologis jsme přesvědčeni, že naše služby a podpora pozvedají působení zákazníků na vyšší úroveň. Těším se, že v této nové roli budu moci i nadále spolupracovat se svými kolegy na tom, abychom mohli logistické potřeby našich zákazníků realizovat.”

„Jsme nadšení, že můžeme ocenit a odměnit úsilí vynikajících členů našeho týmu,” říká Martin Baláž, Prologis Head of Asset Management pro střední Evropu. „Prokázaly výjimečné nasazení a dovednosti a ve své dosavadní práci dosáhly vynikajících výsledků. Rád bych Anně i Kateřině pogratuloval k jejich zaslouženému povýšení.”

Related Post