Spread the love

Novou tváří značek AAA AUTO a Mototechna se stal herec a moderátor Maroš Kramár, který díky tomuto spojení bude jezdit v novém voze Škoda Kodiaq. Kramár se připojí do stáje, kde už jsou bavič Richard Genzer, moderátor Ondřej Novotný nebo MMA zápasníci Patrik Kincl a Samuel Krištofič.

AURES Holdings, která na Slovensku a v České republice provozuje síť autocenter AAA AUTO a Mototechna, letos oslavila dvacáté narozeniny na slovenském trhu a při této příležitosti obnovila spolupráci se známým hercem a moderátorem Marošem Kramárem.

Herce bude vozit Škoda Kodiaq, která ho bude pohodlně dopravovat na představení a natáčení. „Ze spolupráce mám velkou radost. S vozem budu jezdit do různých koutů Slovenska a České republiky, kde budu hrát nebo natáčet,“ komentoval spolupráci Maroš Kramár.

Značky AAA AUTO a Mototechna takto navazují na svůj komunikační koncept, který doposud rozvíjely především na sociálních sítích prostřednictvím influencerů. Maroš se tak přidal k baviči Richardovi Genzerovi, promotérovi a majiteli Oktagon MMA Ondřejovi Novotnému, MMA zápasníkům Patrikovi Kinclovi a Samuelovi Pirátovi Krištofiči, slovenskému komikovi Richardovi Szalaiovi ze skupiny Naked Bananas, polské modelce a Miss Natalii Thomczyk nebo fotbalistovi Legia Warszava Tomáši Pekhartovi.

„Naše společnost si již dlouhodobě zakládá na spolupráci se známými osobnostmi. Maroš Kramár propůjčí našim značkám nejen tvář, ale hlavně svůj jedinečný hlas a budete ho tak moci slyšet v rozhlasové reklamě i televizním spotu,“ řekla Karolína Topolová, společná generální ředitelka a předsedkyně představenstva společnosti AURES Holdings, která působí v pěti zemích, kde má na šedesát poboček a zastoupení značek AAA AUTO, Mototechna, Auto Diskont, Driverama a Resulmatic.

Zdroj: Martin Moc

Related Post