Spread the love

Citroën uzavřel partnerství s českým květinářstvím Kytky od Pepy. V rámci této spolupráce bude květinářství využívat Berlingo XL PLUS, které se stane součástí doručování květin zákazníkům.

Kytky od Pepy jsou známé svou nabídkou čerstvých květin a kytic, které jsou doručovány po celé Praze a také v Brandýse nad Labem, Kolíně, Plzni, Liberci a Českých Budějovicích.

Díky vozu Citroën Berlingo XL má každá květina dorazit v perfektním stavu.

Výhody nového Citroënu Berlingo XL pro Kytky od Pepy:

· Prostornost a flexibilita: Citroën Berlingo XL nabízí velký nákladový prostor, který umožňuje snadné přepravování velkého množství květin. Flexibilní uspořádání interiéru s až sedmi sedadly také umožňuje přizpůsobení podle aktuálních potřeb.

· Ekonomický provoz: Dieselový motor zajišťuje nízkou spotřebu paliva a minimální emise, což je důležité pro udržitelný provoz a šetrnost k životnímu prostředí.

· Spolehlivost: Citroën Berlingo je známý svou spolehlivostí a odolností, což je klíčové pro podniky, které potřebují každodenně spoléhat na svůj vozový park.

· Komfort a bezpečnost: Komfortní interiér a bezpečnostní prvky zajišťují příjemnou a bezpečnou jízdu, což je důležité pro řidiče, kteří tráví za volantem mnoho hodin.

Lenka Martinová, ředitelka marketingu Citroën Česká republika:

„Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s Kytkami od Pepy, které jsou synonymem pro kvalitu a kreativitu. Věříme, že nový Citroën Berlingo jim pomůže ještě více rozvinout jejich služby a přinést radost jejich zákazníkům.“

Josef Dušátko, zakladatel květinářství Kytky od Pepy: „Nový Citroën Berlingo XL je přesně to, co jsme potřebovali. Je prostorný, spolehlivý a ekonomický. Díky němu můžeme rychle a efektivně doručovat naše kytice po celé Praze a okolí. Těšíme se na dlouhodobou spolupráci s Citroënem.“

Zdroj: Citroën

Related Post