Spread the love

Toyota Dolák Příbram získala prestižní ocenění Ichiban, které společnost Toyota Motor Europe (TME) každoročně udílí několika prodejcům, kteří dosáhli mimořádných výsledků zákaznických služeb.

O titul nejlepšího prodejce každoročně soutěží více než 2500 subjektů v týmové soutěži, která nese název Ichiban a v japonštině znamená „být číslo jedna“. Za praktické uplatňování kréda zákazník na prvním místě bylo letos oceněno 46 prodejců z 35 různých zemí. Pětice z nich dále obdržela zvláštní uznání Going Beyond, které znamená příkladný přístup k trvalé udržitelnosti, poskytování služeb mobility a společenský přínos.

„Díky těmto prodejcům dosáhla Toyota v Evropě rekordních prodejních výsledků. Při sledování olympijských a paralympijských her v Paříži se necháváme inspirovat duchem výjimečnosti, týmové práce a respektu, které zosobňují tito prodejci. Jsou nejlepšími z nejlepších, a jsou tak naším Ichiban,“ uvedl k výsledkům Jošihiro Nakata, prezident a CEO společnosti Toyota Motor Europe.

„Jako automobilky někdy zapomínáme, že naším úkolem je nejen pomáhat zákazníkům řešit otázky fyzické mobility, ale také usilovat o poskytování mobility myšlenek, informací a emocí. Jednoduše řečeno, musíme k zákazníkům hledat takové nové cesty, které společnosti přinášejí nejvyšší hodnotu. Prodejci, které v letošní soutěži Ichiban slavnostně oceňujeme, si to hluboce uvědomují, a představují tak skutečného ducha Toyoty a její snahy přinášet všem radost,“ řekl Gill Pratt, vedoucí vědeckého týmu Toyota a CEO výzkumného centra Toyota Research Institute.

„Kvalita služeb, zákaznická spokojenost a inovace, to všechno jsou faktory, které určují nejlepšího prodejce ve městě a také rozhodují o vítězi této prestižní evropské soutěže. V letošním roce tento náročný úkol splnila nejlépe příbramská pobočka Toyoty Dolák. Gratulujeme a těšíme se na další společné aktivity a stále více spokojených řidičů na českých silnicích,“ komentuje Martin Peleška, ředitel českého zastoupení značek Toyota a Lexus.

Toyota jako celosvětový partner pro mobilitu Mezinárodního olympijského výboru a Mezinárodního paralympijského výboru uspořádala setkání Ichiban přímo v prostředí olympijských her Paříž 2024. Pozvaní prodejci tak mohli poznat Paříž v jiné podobě během her a zúčastnit se jejich slavnostního zahájení.

Related Post