Spread the love

Model Solution, poskytovatel integrovaných hardwarových platforem a dceřiná společnost Hankook & Company, podepsala dohodu se společností Virnect, která se specializuje na umělou inteligenci (AI) a rozšířenou realitu (AR/XR). Dohoda se týká společného výzkumu a vývoje chytrých brýlí v závodě Model Solution v jihokorejském Bucheonu.

Obě společnosti plánují vyvinout, sériově vyrábět a uvést na trh zařízení pro rozšířenou realitu (Augmented Reality, AR), které lze nosit jako brýle a které se bude používat v různých průmyslových odvětvích, jako je polovodičový, zobrazovací a biologický průmysl. Společnost Model Solution navrhne, vyvine a vyrobí potřebný hardware. Společnost Virnect bude vyvíjet aplikace pro tento produkt a také navrhovat uživatelské rozhraní (UI) a uživatelskou zkušenost (UX).

Výsledná chytrá zařízení optimálně kombinují inovativní technologie obou společností. Mezi očekávané přínosy patří úspora nákladů, vyšší produktivita a větší pohodlí pro koncové uživatele a globální společnosti provozující rozsáhlé systémy. Díky úzké spolupráci se společností Virnect posílí Model Solution svou konkurenceschopnost na globálním trhu rozšířené (AR/XR) a zároveň využije technologie a odborné znalosti, které získala od roku 2021 díky vývoji zařízení průmyslové smíšené reality.

„Dohoda se společností Virnect – partnerem pro digitální transformaci s řešeními pro digitální dvojčata, umělou inteligenci (AI) a rozšířenou realitu (AR/XR) – je výchozím bodem, který oběma partnerům umožní rozvinout se ve specialisty na AR/XR, kteří mohou dodávat hardware i software. Tato spolupráce nám umožní uvést na světový trh inovativní zařízení“, říká Byungil Woo, generální ředitel společnosti Model Solution.

Model Solution: Řešení na míru pro smíšenou realitu, robotiku a lékařské přístroje

Společnost Model Solution se proslavila jako inovativní hardwarová platforma a získala již více než 1 000 partnerů po celém světě. Patří mezi ně výrobce automobilů Hyundai Motor Group a technologické koncerny Google, Amazon, Samsung Electronics a LG Electronics.

Růst v posledních letech je způsoben vynikajícím výkonem chytrých telefonů, notebooků a dalších mobilních komunikačních zařízení. Kromě toho se společnost zaměřila na strategické klíčové úkoly v oblasti smíšené reality, robotiky a zdravotnických přístrojů, a nadále intenzivně investuje do výzkumu a vývoje.

Společnost Model Solution vyvinula MS-AR20SE, brýle smíšené reality pro průmysl, který se v současné době testuje v závodech na výrobu pneumatik Hankook v Geumsanu (Jižní Korea) a Tennessee (USA). Cílem je uvést výrobek na jihokorejský trh v druhé polovině roku. Toto zařízení má stěžejní funkce potřebné pro průmyslové provozy, jako je vzdálená podpora a bezpečnostní kontroly. Společnost Model Solution také zvažuje využití softwaru od společnosti Virnect pro vzdálenou údržbu s cílem zlepšit produkt.

Related Post