default
Spread the love

Toyota Tsusho Europe se přestěhovala do nových prostor Built-To-Suit (BTS) o celkové rozloze 15 300 metrů čtverečních v logistickém parku Prologis Park Pilsen II. TTESA zpočátku obsadí 8745 metrů čtverečních, následně využije i zbývajících 6 555 metrů čtverečních.

Výstavba BTS umožní společnosti TTESA využívat vynikající dopravní spojení v rámci České republiky i do zahraničí. Plzeňský region, v němž se park nachází, poskytuje výhodné silniční spojení s velkými městy v Německu i v Rakousku.

Prostory Build-To-Suit společnosti TTESA v Prologis Park Pilsen II jsou plné nejmodernějších řešení v oblasti logistických nemovitostí, která zvyšují provozní efektivitu, včetně spotřeby energií. Budova je vybavena střešní izolací z minerální vlny o objemu přes 3 000 metrů krychlových a zateplením fasády o objemu 1 000 metrů krychlových.

Teplo je rozváděno po celém prostoru prostřednictvím tepelných čerpadel. Zákazník rovněž využívá pokročilý, energeticky účinný systém LED osvětlení se senzory pohybu a denního světla a inteligentní měřicí systémy pro snadné sledování a kontrolu spotřeby energie. Specifická řešení pro efektivní provoz zahrnují také bloky pro kola nákladních vozidel či nosnost podlahy 5 tun na metr čtvereční.

Zdroj: Best Communications

Related Post