Spread the love

Novým titulárním partnerem výstavy historických vozů CLASSIC EXPO, která je tradičně součástí podzimní automobilové show PRAGUE CAR FESTIVAL, se stala značka SPIES HECKER. Součástí vzájemné dohody o spolupráci je také název výstavy SPIES HECKER CLASSIC EXPO.

Na českém trhu je výhradním dodavatelem opravárenských autolaků SPIES HECKER společnost Interaction s.r.o. Tato společnost s více než 30letou tradicí dodává na automobilový trh kromě širokého sortimentu lakovacích materiálů SPIES HECKER také příslušenství a technologie do lakoven, karosáren a průmyslových provozů, včetně projekční, servisní a školicí činnosti.

Právě oblast renovace historických a klasických vozů sehrává ve světě využití špičkových autolaků SPIES HECKER významnou roli. Dochází tak ke zcela přirozenému propojení krásy a tradice historických vozů s moderní špičkovou technologií výrobce autolaků.

13. ročník automobilového veletrhu PRAGUE CAR FESTIVAL, jehož součástí bude také již zmíněná výstava historických vozů SPIES HECKER CLASSIC EXPO, se bude konat ve dnech 26. a 27. října 2024, a to ve všech osmi halách PVA EXPO v Praze – Letňanech. Svým rozsahem se jedná o největší výstavu ve střední a východní Evropě se zaměřením na automobily a motocykly ve všech podobách. Výstava spojuje na ploše přes 38 000 m2 oblast cestovních, upravených a sportovních automobilů a motocyklů včetně doplňků a příslušenství, servisní a garážové techniky a v neposlední řadě i světa motorsportu a historie vozidel. V roce 2023 navštívilo akci přes 37 000 návštěvníků.

„Pro nás, ryze českou společnost s dlouholetou tradicí na automobilovém trhu, je prezentace značky SPIES HECKER v rámci podzimní akce PRAGUE CAR FESTIVAL zcela přirozeným spojením. Špičkové autolaky, a s tím spojené technologie pro lakování a karosářské práce nacházejí široké uplatnění také při renovacích starších vozů, ať už veteránů nebo youngtimerů. Jinými slovy, často pomáháme s naší odborností a vášní vracet automobilovým skvostům jejich půvab a lesk doby minulé. I proto jsem na spojení značky SPIES HECKER s výstavou CLASSIC EXPO patřičně hrdý. Jsem přesvědčen, že si všichni návštěvníci této významné automobilové akce odnesou v říjnu obrovské množství zážitků a dojmů,“ sdělil k vzájemnému partnerství Ing. Martin Písařík, MBA, výkonný ředitel společnosti Interaction.

Výstava SPIES HECKER CLASSIC EXPO představí o posledním říjnovém víkendu fanouškům historických vozidel překrásné exponáty a bohatý doprovodný program. K vidění bude více než 250 historických automobilů a motocyklů od předválečného období až do 90. let minulého století. Součástí programu jsou představení klubů a pořadatelů akcí, umění všeho druhu, dražba historických automobilů, zajímavé besedy a také srazy historických vozidel na venkovní ploše.

Zdroj: Tomáš Vaněk

Related Post