Spread the love

Svaz dovozců automobilů sestavoval přes léto novinářskou anketní porotu. O držiteli prestižního ocenění Auto roku v České republice pro rok 2025 rozhodne dvacetičlenný sbor složený z českých motoristických novinářů. Vítěze budeme znát 4. února 2025.

31. ročník ankety startuje oznámením složení odborné poroty, která bude v prvním kole rozhodovat nejprve o finalistech a následně ve druhém kole o celkovém vítězi, který se bude moci pyšnit titulem Auto roku 2025 v České republice. Porotu tvoří dvacet českých motoristických novinářů působících v tištěných médiích, rozhlasových i TV stanicích a internetových mediích, kteří přijali nominaci ze strany SDA, vyhlašovatele ankety.

Nováčkem poroty je youtuber a influencer Ondřej Hrubeš. Uzávěrka nominací vozů usilujících o titul Auto roku 2025 v České republice je 27. listopadu, kdy se koná první kolo jízd. Finalisté ankety budou vyhlášeni 10. prosince a celkový vítěz ankety bude oznámen při slavnostním vyhlášení 4. února 2025.

Porotci ankety Auto roku 2025 v České republice
BĚHAL Ondřej
BUSTA Michal
DITTRICH Lukáš
HANKE Petr
HOLEČEK Petr
HRUBEŠ Ondřej
HYAN Tomáš
KÁŇA Leoš
KOLMAN Stanislav
KVÁŠOVÁ Sabina
LAŽANSKÝ Milan
MAJURNÍK Jan
MIČKA Jan
MÜLLER Martin
PECÁK Radek
REJLEK Jakub
RYBECKÝ Vladimír
ŠIDLÁK Martin
SRPOVÁ Eva
TOMÍŠEK Marek

REDAKCE V POROTĚ

Autosalon.tv
Business Car
Autosalon.tv
Automobil Revue
Metro / idnes.cz
hrubis.cz
TH Auto
Svět motorů
Garáž.cz
Žena v autě
Novinky.cz
Garáž.cz
Autorevue.cz
MM Automotive
Deník.cz
Auto moto svět / Faster
Autoweek
Flotila
Hospodářské noviny
fdrive.cz

Porotu navrhla pracovní skupina SDA ve složení Josef Pokorný, Michal Busta, Petr Horák, Karel Beránek, Vlado Rybecký, Tom Hyan a Erich Handl

Related Post