Spread the love

Značka Peugeot získala veřejnou zakázku, v jejímž rámci do konce roku 2024 dodá Dopravnímu podniku Hlavního města Prahy (DPP) flotilu celkem 11 elektrických a plug-in hybridních vozidel.

Projekt zahrnuje dodání tří elektromobilů Peugeot e-2008, čtyř plug-in hybridních vozů Peugeot 308 SW (emise CO2 28-29 g/km) a čtyř elektrických dodávek e-Expert Combi. Realizaci zakázky zajišťuje pražský koncesionář značky Peugeot, firma Federal Cars.

Je pro nás velkou ctí být partnerem při této strategické iniciativě, která se zaměřuje na ochranu životního prostředí a zlepšení životních podmínek obyvatel města. Jsme přesvědčeni, že elektrifikace vozového parku, především v segmentech, kde má toto řešení smysluplné a efektivní využití, je správnou cestou k dosažení dlouhodobě udržitelné mobility. Tento krok podporuje aktuální trendy v oblasti dopravní politiky a zároveň demonstruje odhodlání značky Peugeot přinášet inovativní a ekologická řešení, která mají reálný dopad na zlepšení životního prostředí v městských aglomeracích,“ uvedl Roman Kraus, vedoucí fleetového prodeje značky Peugeot.

Roman Kraus, Pavel Novotný

Mezi nedávné úspěchy Peugeotu patří například i získání fleetové zakázky na 29 elektromobilů Peugeot e-2008 Zlínskému kraji prostřednictvím koncesionáře Unicars.

Zdroj: Radka Matthey

Related Post