Spread the love

Čeští zákazníci mohou u autorizovaných prodejců Hyundai objednávat limitovanou edici TUCSON 20 Years, oslavující 20 let na trhu. Nad rámec standardního provedení SUV přidává speciální 19“ antracitová kola, prémiový lak či interiér čalouněný kombinací kůže a semiše, navíc s designovými logy edice.

Výroční edice je k dispozici ve dvou výbavových stupních, zákazníci mohou současně vybírat mezi benzinovým motorem, mild-hybridem, full hybridem i plug-in hybridem.

Již základní výbava označená 20 Years přijíždí s Bi-LED světlomety, 19“ koly z lehké slitiny v antracitovém provedení, čalouněním kůže/semiš, vyhřívanými předními sedadly a volantem, dvouzónovou klimatizací či integrovanou navigací s 12“ displejem. Navíc přidává vybrané prvky komfortní a funkční výbavy, které jsou standardně obsažené jen v nejvyšších výbavách Tucsonu: prémiový audiosystém Krell se subwooferem, elektrické páté dveře, digitální klíč 2.0 Premium a další.

V případě základního provedení 20 Years lze volit mezi benzinovým motorem 1,6 T-GDI o výkonu 160 koní se šestistupňovou manuální převodovkou, mild-hybridem se sedmistupňovým automatem či full hybridem o výkonu 215 koní. Vždy je nabízeno s pohonem předních kol.

Pro výroční edici populárního SUV je připravena i speciální zvýhodněná cenovka – zákazníci, kteří využijí možnost zpětného odkupu stávajícího vozu a financování Hyundai Finance, mohou TUCSON 20 Years zakoupit již za 699 990 Kč včetně DPH.

Nejnáročnější zájemci mohou zvolit vyšší výbavový stupeň 20 Years Luxury, který navíc přidává matrix LED přední světlomety, odvětrávání předních sedadel, head-up displej s promítáním na čelní sklo, kamerové sledování mrtvého úhlu, 360° kamerový systém nebo elektronicky řízené tlumiče ECS (pro všechny motorizace vyjma základního motoru 1,6 T-GDI 160 k).

Vyšší výbavový stupeň přidává možnost zvolit pohon všech kol a také plug-in hybridní pohon. V případě využití výkupního bonusu a značkového financování ceny TUCSON 20 Years Luxury začínají na částce 839 990 Kč včetně DPH.

Zákaznická výhoda časově limitované edice činí až 147 900 Kč, navíc lze získat výkupní bonus ve výši 30 000 Kč a dalších 20 000 Kč při financování s Hyundai Finance. Celková výhoda pak dosahuje až 197 900 Kč.

Tak jako všechny ostatní vozy TUCSON pro evropský trh se i limitovaná edice TUCSON 20 Years vyrábí v České republice, v Nošovicích u Frýdku-Místku. První vozy budou u prodejců k dispozici od poloviny září.

Related Post