Spread the love

Birne představuje operativní leasing: flexibilita s možností výhodného odkupu vozu po 6 měsících. Zákazníci mají možnost po šesti měsících využívání vozu zvolit jednu ze tří možností: pokračovat v leasingu, vůz výhodně odkoupit se slevou až 30 %, nebo vůz jednoduše vrátit.

Birne uvádí řešení, které kombinuje výhody operativního leasingu s možností výhodného odkupu vozu. Tento produkt umožňuje vyzkoušet si automobil na 6 měsíců a poté se rozhodnout, zda pokračovat v leasingu, vůz vrátit, nebo jej odkoupit se slevou až 30 %.

„U mnoha zákazníků jsme zaznamenali zájem o odkup vozidla po krátkodobém leasingu, proto jsme vytvořili produkt, který vychází vstříc jejich potřebám a zároveň jim umožňuje významně ušetřit,“ říká Milan Pospíšil, technický podporovatel z Birne.

Operativní leasing tak není jen pouhý pronájem auta, ale může se stát nástrojem pro výhodný nákup automobilu. Tento produkt zároveň klientům přináší flexibilitu – například možnost vyzkoušet několik vozů, než se rozhodnou pro ten pravý, který budou nakonec vlastnit.

„Klient se sám rozhodne, zdali auto vrátí, bude pokračovat ve stejném tarifu prostřednictvím operativního leasingu nebo vůz se slevou odkoupí. Je to produkt budoucnosti, který může Čechům přinést významné úspory,“ uvádí Pospíšil.

Vybírat si ten pravý vůz je možné na stránkách Birne. „Pokud klient své auto snů nenajde, stačí mu vyplnit jednoduchý formulář a následně se mu ozveme s nabídkami šitými na míru jeho požadavkům,“ dodává Pospíšil.

Ušetříte více než 100 000 Kč

Úspory lze dosáhnout jak oproti nákupu auta na úvěr, tak i při platbě za hotovost. Například u modelu Toyota RAV4 2,0 Dual VVT-i 6M/T FWD činí úspora při nákupu na úvěr více než 110 000 Kč. Ještě vyšší úspora ve výši 130 000 Kč, je u vozu VW Tiguan Life 2,0 TDI 110 kW 7DSG.

Při nákupu za hotovost je třeba zvážit i časovou hodnotu peněz. Peníze mohou být bezrizikově zhodnoceny na spořicím účtu s úrokovou sazbou 3,5 %, což v praxi znamená, že skutečný náklad na pořízení vozu je ještě vyšší. V obou případech je nákup prostřednictvím operativního leasingu opět levnější. U Toyoty se ušetří téměř 80 000 Kč a u VW Tiguan téměř 100 000 Kč.

Related Post