Spread the love

CUPRA poprvé ukázala model Terramar v rámci sportovní akce Pohár Ameriky. Vůz vstoupil do předprodeje na českém trhu 4. září, ceny startují na 1 084 900 Kč.

Terramar má být pro automobilku impulzem pro další pokračování vývoje prodeje a finančních ukazatelů společnosti.

CUPRA od roku 2018 dodala 700 000 vozů. Současně rozšiřuje svou globální přítomnost s více než 800 showroomy CUPRA Garage na celém světě.

„CUPRA Terramar reprezentuje další fázi našeho růstu. Sportovní SUV zpřístupní mladou značku CUPRA v roli vyzývatele ještě širšímu publiku, což přispěje k růstu značky. CUPRA Terramar je symbolickou připomínkou závodního okruhu, na němž se značka CUPRA zrodila,“ řekl Wayne Griffiths, předseda představenstva značky CUPRA.

Značka CUPRA spojila své síly s Pohárem Ameriky ve strategické alianci, která inspiruje svět z Barcelony během 37. Poháru Ameriky, který se koná v sídle značky CUPRA.

Premiéru modelu CUPRA Terramar umocňuje verze America’s Cup Limited Edition. CUPRA vyrobí pouhých 1337 těchto vozů s designem a stylistickými prvky, které oslavují tuto spolupráci.

Model CUPRA Terramar byl navržen a vyvinut v Barceloně a bude vyráběn v továrně Audi v maďarském Győru. První vozy budou zákazníkům předány v posledním čtvrtletí letošního roku.

CUPRA Terramar vstoupí do předprodeje na českém trhu již 4. září. Zákazníci mohou nový Terramar objednávat za ceny od 1 084 900 Kč. První vozy se objeví v českých showroomech CUPRA v polovině listopadu.

Zdroj a foto: CUPRA

Related Post