Spread the love

Drivalia a odborný magazín Flotila pořádají největší akci o podnikových autoparcích u nás – Drivalia EXPO & Flotila roku 2024. Probíhá v úterý 17. září a ve středu 18. září na Výstavišti Letňany, a to jako součást veletrhu FOR ARCH, který každoročně navštíví desítky tisíc lidí.

Hosté z řad odborné i laické veřejnosti si můžou prohlédnout aktuální nabídku vozidel desítek značek. Na ploše před vstupem do areálu bude vystavena více než stovka nejnovějších modelů.

„Neomezujeme se jenom na osobní vozy, k vidění budou i atraktivní zástupci kategorie lehkých užitkových vozidel. Jejich prezentaci jsme připravili s časopisem Transport a Logistika,“ říká Martin Brix, generální ředitel společnosti Drivalia Lease Czech Republic.

Z novinek současného trhu se na výstavní ploše představují například zcela nové modely Audi Q6 e-tron, Kia EV9, modernizovaná Škoda Enyaq, Volkswagen ID. Buzz, Ford Bronco, Renault Symbioz a Renault Rafale nebo úplně nová generace vozu Hyundai Santa Fe.

První den setkání je určen pozvaným zástupcům klientů a dalších obchodních partnerů společnosti Drivalia, kteří si budou moci vyzkoušet přistavené osobní automobily, seznámit se s vystavenými LUV vozidly, zapojit se do hlasování v anketě Flotilové auto roku a vyhrát některou se zajímavých cen.

Druhý den Drivalia otevře akci široké veřejnosti. Návštěvníci si automobily budou moci prohlédnout na ploše před letňanským výstavištěm. Vstup je zdarma bez nutnosti zakoupit si vstupenku na veletrh FOR ARCH. Jedním z taháků druhého dne bude Cybertruck – futuristický elektromobil automobilky Tesla.

Právě elektromobilita bude velkým tématem setkání. K vidění i ježdění budou dvě desítky nejnovějších elektrických modelů, pro pozvané odborníky jsou přichystány zajímavé semináře a workshopy. Dobíjení vozidel budou zajišťovat rychlonabíječky.

V rámci partnerství s portálem fDrive.cz bude na akci zvolen Elektromobil roku vzešlý z hlasování fleet manažerů i laiků. Vítěz bude vyhlášen na stánku společnosti ČEZ na E-Salonu.

„Naším cílem je, aby si příchozí mohli udělat ucelený obrázek o aktuálních trendech na poli automobilismu i správy vozových autoparků. Na své si přijdou nejen odborníci, kteří se řízením podnikových flotil zabývají profesionálně, ale i běžní návštěvníci. Svou velikostí a tematickým záběrem půjde skutečně o ojedinělý podnik, který by neměl vynechat žádný fanda do aut,“ konstatuje Martin Brix.

Related Post