Spread the love

V německém Mainzu proběhla v září tradiční konference koncernu Axalta, pod který spadá také značka autoopravárenských lakovacích materiálů STANDOX. Během slavnostního setkání byly prezentovány stávající aktivity, oborové trendy, ale i plány a strategie do blízké a vzdálené budoucnosti.

Součástí oficiálního programu bylo i vyhlášení cen Axalta Business Partner Award 2024, v jehož rámci získala společnost Servind speciální ocenění Accelerating Performance za nejvyšší kontinuální nárůst mezi všemi distributory v období posledních pěti let.

„Velice si vážím tohoto významného ocenění, které se nám podařilo získat v rámci ostatních vysoce kvalitních a úspěšných distributorů značky STANDOX, ale i dalších značek koncernu Axalta. Jsem na to opravdu hrdý a chci touto cestou poděkovat mým kolegům ze Servidnu v Česku i na Slovensku. Bez jejich nasazení a tvrdé každodenní práce by se to nepodařilo. Cena je pro nás nejenom poděkováním za naši třicet dva let trvající spolupráci se značkou STANDOX, ale i obrovským závazkem do dalších let. Vynasnažíme se udělat maximum, abychom se v tomto mezinárodním klání udrželi na špičce i do budoucna.“, říká David Bártek, jednatel společnosti Servind.

Zdroj:
Tomáš Cafourek, Servind
vedoucí marketingu a produktového managementu

Related Post