Spread the love

Tým organizátorů veletrhu AMPER, největší výstavní události v oblasti elektrotechniky, automatizace a energetiky v ČR a na Slovensku, posílila nová PR manažerka. Ve své nové roli bude zodpovědná za komunikační strategii, rozšíření expozice AMPER e-Mobility a převzetí jejího obchodního zastoupení.

Olga Špičáková přináší pořadateli veletrhu, společnosti Terinvest, více než deset let praxe v PR a marketingu. Působila v médiích, agenturách i korporacích a řídila strategickou komunikaci nejen v Česku, ale i na zahraničních trzích.

Znalosti získala napříč různými obory, včetně automobilového průmyslu a dalších technologických oblastí. Díky těmto zkušenostem, jí byla ke komunikaci veletrhu svěřena také expozice AMPER e-Mobility, kterou nyní povede s cílem dále rozvíjet její obchodní potenciál a přitáhnout pozornost klíčových hráčů v oboru.

„Mým záměrem je především zefektivnit a rozšířit PR komunikaci veletrhu a posílit spolupráci s partnery, abychom je lépe zviditelnili v rámci našich PR aktivit. Chceme, aby byl AMPER nejen centrem technologických inovací na mezinárodní úrovni, ale také strategickým partnerem pro všechny vystavující firmy,“ vysvětluje Špičáková.

AMPER e-Motion

Expozice elektromobility je již tradiční součástí veletrhu, známá pod názvem AMPER e-Motion. V nadcházejícím 31. ročníku veletrhu projde výrazným rozšířením, se kterým přichází i nový název AMPER e-Mobility. Nabídne rozsáhlejší spektrum inovací – od moderních elektrických, hybridních a komunálních vozidel, vodíkových technologií až po dobíjecí infrastrukturu. Součástí budou také testovací jízdy, které návštěvníkům umožní vyzkoušet si nejnovější elektromobily. Rozšíření expozice umožní lépe reflektovat aktuální trendy a nabídnout návštěvníkům komplexní pohled na novinky v oblasti udržitelné dopravy.

Termín: březen 2025

Veletrh AMPER, který se bude konat 18. až 20. března 2025 na výstavišti v Brně, se etabloval jako klíčová platforma pro prezentaci inovací a navazování nových obchodních vztahů. To potvrdil i letošní jubilejní 30. ročník, který přilákal 25 000 návštěvníků a představil 410 vystavovatelů z 24 zemí, z nichž bylo 131 zahraničních. Pro firmy zabývající se elektromobilitou tak expozice nabízí nejen možnost představit své produkty, ale také navázat kontakt s potenciálními partnery, kteří hledají efektivní řešení pro své vozové parky.

„Je třeba zdůraznit, že se nesnažíme konkurovat e-Salonu. Návštěvníci veletrhu AMPER zahrnují odborníky, manažery, majitelé firem, zástupce měst a obcí, kteří hledají obchodní možnosti a strategické spolupráce. Tato kombinace profesionálů vytváří ideální prostředí pro navazování cenných kontaktů. Rádi bychom tímto pozvali také importéry a firmy, které se zabývají elektromobilitou a její infrastrukturou, aby se zapojily do této dynamické části veletrhu. Jejich účast jim umožní prezentovat svá řešení před potencionálními obchodními partnery,“ doplňuje Špičáková.

Hlavním mediálním partnerem AMPER e-Mobility 2025 je časopis AUTOMAKERS!

Olga Špičáková

KONTAKTY:

spicakova@terinvest.com

420 722 900 222

www.amper.cz

 

Related Post