Martin Bezděka v akci; FOTO: Invelt
Spread the love

INVELT představil novinky od BMW a MINI bok po boku. Zákazníci měli možnost vidět nové BMW řady 5 Touring a stylový MINI Cooper. Obě novinky byly představeny se spalovacím i elektrickým pohonem.

Pražský showroom INVELT, autorizovaného prodejce nových i ojetých vozů značek BMW a MINI, si pro svou klientelu připravil exkluzivní prezentaci v příjemné atmosféře. Všechny hosty u vchodu přivítaly hostesky, které je přenesly do světa vozů bavorské značky a seznámily je s možností testovacích jízd. Slavnostního představení nových generací populárních modelů BMW řady 5 Touring a MINI Cooper se ujal produktový specialista Martin Bezděka.

Během slavnostního debutu se zákazníkům prezentovala hned čtveřice vozů. Nové BMW řady 5 Touring zastupovala tradiční vznětová motorizace 540d xDrive Touring i vrcholná moderní elektrická varianta i5 M60 xDrive Touring. Spolu s nejmodernějším rodinným kombi BMW se během jediného večera odhalila i nová generace úspěšného stylového MINI Cooperu. INVELT si pro svou klientelu připravil porovnání dvou variant sportovního Cooperu S.

K prohlédnutí byla k dispozici standardní varianta Cooper S se spalovacím motorem i inovativní elektrická verze Cooper SE.  Všechny novinky přitahovaly zaslouženou pozornost. Na slavnostní odhalení všech čtyř nových vozů se přišlo podívat až 100 pravidelných zákazníků společnosti INVELT, která má své prodejní i servisní pobočky v Praze a Plzni.

Zdroj: Invelt

Related Post