Spread the love

Český Ford podepsal partnerství s detektivní hrou Zrádci, kterou každou neděli vysílá televize Prima nebo v týdenní předpremiéře na streamovací platformě prima+. V rámci partnerství hraje americký off-road Bronco roli ve hře tím, že přepravovuje soutěžící po okolí hradu Křivoklát, kde se show natáčela.

Ford Bronco, známý svou robustností a schopností zvládnout jakýkoliv terén, dodává pořadu nejen potřebnou mobilitu, ale i styl a dobrodružného ducha.

Ford Bronco je vybaven technologiemi, které zajišťují nejen bezpečnost, ale i komfort na cestách. Jeho schopnost překonávat náročný terén je bezkonkurenční, což z něj činí ideální volbu pro natáčení na historickém hradě a v jeho okolí.

„Jsme nadšeni, že můžeme být součástí tak inovativního projektu jako jsou Zrádci,“ říká Libor Beneš, Country Manager, Ford Česká republika. „Ford Bronco se dokonale hodí k dobrodružnému duchu této show a těšíme se, že diváci budou mít možnost vidět jeho schopnosti v akci.“

Detektivní hra Zrádci, moderovaná charismatickým Vojtěchem Kotkem, je nezapomenutelným zážitkem jak pro soutěžící, tak pro diváky. Ford Česká republika je hrdá na to, že může být součástí této strhující detektivní show a přispět k její úspěšnosti.

Zdroj: FMC, Petr Burián

Related Post