Spread the love

Na třetí říjnový týden se prodejci značky Peugeot důkladně připravovali. V předstihu plánovali objednávky a skladové zásoby, aby během sedmi klíčových dnů – od 14. do 20. října – nabídli svým klientům co nejbohatší a nejatraktivnější výběr vozů.

Šanci výrazně zvýšit současné i budoucí prodeje si žádný z koncesionářů nenechá ujít. Stejně jsou na tom ale i zákazníci. I oni mají v akčním týdnu velkou šanci nakoupit nové vozy za mimořádné ceny. Mohou ale také využít příležitosti koupě, která už se zřejmě nebude nikdy opakovat.

„Pokud si chce klient pořídit sedmimístné SUV s dieselovým motorem, akce ‚7 dní Peugeot‘ je dost možná jedinou a poslední příležitostí na trhu. Navíc je z čeho vybírat, protože naši koncesionáři se patřičně předzásobili. Odcházející Peugeot 5008 se tak rozloučí ve velkém stylu. Jeho nástupce, u kterého jsme od října otevřeli objednávky, už stejně jako drtivá většina naší modelové řady naftový pohon nenabídne. Jedinými čistě osobními modely, které si diesel ponechají i budoucnu, jsou tak Peugeot 308 a 308 SW. Ty jsme do akce ‚7 dní Peugeot‘ také zařadili, takže klienti mohou vybírat jak ze skladových zásob, tak i zadávat objednávky do výroby,“ říká Filip Lapka, ředitel prodejů značky Peugeot v ČR.

Atraktivní ceny dostanou během sedmi akčních dnů takřka všechny modely osobní řady Peugeot. Zejména se jedná o hatchback Peugeot 208 za 379 000 Kč či dlouhodobě neprodávanější model značky Peugeot v ČR, městské SUV 2008 s cenovkou od 478 000 Kč. Velkým lákadlem bude nepochybně i rodinné SUV Peugeot 5008. Prostorný sedmimístný model 5008 je se svými třemi zadními sedadly ISOFIX a s dieselovým motorem jednoznačně ojedinělým exemplářem v rámci celého trhu. Klienti mohou tento vůz v akci „7 dní Peugeot“ pořídit za bezkonkurenčních 709 000 Kč.

Za akční cenu lze koupit také hatchback Peugeot 308, a to od 529 000 Kč. Verze kombi má cenovku vyšší o 16 tisíc korun. Dynamický fastback Peugeot 408 se bude prodávat za 665 000 Kč a oblíbený Peugeot Rifter s homologací N1 za 533 000 Kč.

„Akční ceny jsme tentokrát doplnili i velmi výhodným financováním,“ říká Filip Lapka, a dodává: „Nabízíme 0% úrok či speciální úvěr ‚7 dní Peugeot‘, u kterého si klient může zvolit, jak dlouho bude splácet. Úrok je přitom 2,9 %.“

Souběžně a akcí „7 dní Peugeot“ proběhne i akce „7 dní Peugeot Professional“. Ta je určena firemním klientům, kteří mohou objednávat či vybírat z rozsáhlé skladové nabídky zahrnující lehké užitkové vozy Peugeot Boxer, Expert a Partner s kompletním servisem a prodlouženou zárukou na 4 roky. Ke čtyřem rokům bez starostí získají navíc i sadu zimních pneumatik zdarma. Vozy přitom mohou financovat úvěrem s nulovým navýšením.

Akční nabídky „7 dní Peugeot“ a „7 dní Peugeot Professional“ proběhnou od 14. do 20. října 2024 v celé koncesionářské síti Peugeot.

Related Post