Spread the love

DKV Mobility, evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, zařadila nově do své akceptační sítě 75 čerpacích stanic RoBin OIL společnosti ČEPRO. DKV Mobility tak nabízí přístup ke kompletní síti státního distributora paliv, který kromě sítě RoBin OIL spravuje také 209 čerpacích stanic EuroOil.

„Těší nás, že můžeme nabídnout našim zákazníkům možnost tankovat u dalších stanic společnosti ČEPRO v kvalitě, kterou oceňují v síti EuroOil. Stejně jako u ostatních partnerů, i u těchto stanic nakupují naši zákazníci paliva za výhodné předem vyhlašované ceny. Mohou tak lépe plánovat tankování a udržet své náklady na pohonné hmoty pod kontrolou,“ říká Lukáš Ondráček, ředitel české a slovenské pobočky DKV Mobility.

„Díky spolupráci se společností DKV Mobility můžeme nabídnout naše kvalitní aditivovaná paliva dalším zákazníkům. Věřím, že zároveň uvítají nasazení nového paliva se stoprocentním obsahem HVO pod obchodním označením HVO XTL u čerpacích stanic EuroOil Antošovice u Ostravy nebo RoBin OIL v Kladně-Dříni a Vysočanech u Chomutova,“ doplňuje Jan Duspěva, generální ředitel společnosti ČEPRO.

Karta DKV společnosti DKV Mobility umožňuje bezhotovostní platby mimo jiné u 68 000 čerpacích stanic a 823 000 dobíjecích bodů. Akceptační místa si mohou zákazníci pohodlně vyhledávat v aplikaci DKV Mobility nebo v plánovači tras v DKV Maps v rámci online zákaznického portálu DKV Cockpit.

Related Post