Spread the love

Porsche Inter Auto CZ uvedla na český trh novou generaci modelu Porsche Macan. Po středeční VIP prezentaci v Galerii Mánes pro média a zákazníky následoval čtvrteční business breakfast a inspired talk, večerní program s lifestyle platformou a páteční představení vozu pro veřejnost.

„Změna je motorem pokroku a změnu symbolizuje i náš nový Macan, který přichází na český trh,“ říká Joanna Ogórek, výkonná ředitelka výhradního dovozce automobilů Porsche do České republiky, a dodává: „Nový Macan je jiný, a přesto zůstává stejný – je to pravé Porsche se vším, co k tomu patří. O tom se mohli přesvědčit i návštěvníci našeho ‚Atelieru snů‘, který jsme připravili v Galerii Mánes v rámci uvedení nové generace modelu Macan na český trh.“

Porsche Macan se prezentovalo v Galerii MánesGalerie Mánes se v rámci akce „Porsche Atelier of Dreams – Nové Porsche Macan“ proměnilo ve snový prostor, v němž podmanivá audiovizuální show vyprávěla příběh vzniku nového modelu Porsche Macan s elektrickým pohonem.Středa večer patřila pozvaným klientům, obchodním partnerům a také médiím. K vidění byly dva modely Porsche Macan, z nichž jeden byl dokonce v typickém laku Provence. Galerie Mánes tak vytvořila dokonalou kulisu k představení vozu, kterou korunovala audiovizuální show na obřích projekcích.Porsche Macan se prezentovalo v Galerii MánesTřídenní maraton pokračoval ve čtvrtek byznysovou snídaní a inspirující diskuzí. Vše zahájil Pavel Kolář, vedoucí prodeje Porsche Centra Praha, o své zkušenosti s elektromobilitou v podání značky Porsche promluvil Jaroslav Beck (Cans, Beatsaber) a Lubo Smid (STRV). Všech 110 hostů ze světa byznysu a startupů pak mohlo obdivovat audiovizuální show na digitálních instalacích, ale Porsche Macan si mohli také „osahat“.

Večerní program se pak nesl ve stylu platformy The Mag a také čtyř mladých českých umělců. Ti představili svá díla inspirované novým Porsche Macan: módní návrhář Tobias Equipment prezentoval futuristický disk, šperkařka Anna Baum pak originální klíčenku, DJ Nobodylisten zase svůj Macan playlist a 3D Artist Kido vytvořil animaci nového Porsche Macan.Porsche Macan se prezentovalo v Galerii MánesPátek završil unikátní koncept prezentace nového Porsche Macan dopoledním programem pro „Driven Females“: ženy ze světa byznysu a médií se kromě jiného mohly těšit na unikátní lekci „Immersive Barre“, tedy cvičení kombinující pilates, jógy a baletu s využitím impresivní audiovizuální projekce. Odpolední program s prohlídkou vozu, show a také přehlídkou artefaktů se stal záležitostí pro širokou veřejnost.Porsche Macan se prezentovalo v Galerii MánesPorsche Macan nabízí intenzivní výkony a prvotřídní komfort za velmi atraktivních podmínek. V rámci uvedení nové generace sportovního SUV na český trh si mohou zákazníci objednat akční verzi s předem nakonfigurovanou výbavou za 1 995 000 Kč včetně DPH. Klienti mají u této zaváděcí nabídky na výběr lak karoserie a jednu ze dvou variant standardně dodávaného interiéru. Cestu za volant elektrického Macanu usnadňuje také výhodné značkové financování s 0% úrokem. Při 50% akontaci a délce financování 36 měsíců činí měsíční splátka úvěru včetně povinného ručení a havarijního pojištění 32 143 Kč.

Český dovozce poskytuje zájemcům o nový model Macan řadu dalších benefitů. Se značkovým financováním s 0% úrokem je spojeno zvýhodnění až 96 800 Kč včetně DPH. Spolu s klíčky od vozu obdrží zákazník navíc nabíjecí kartu Chargee s kreditem 121 000 Kč s DPH. Celkové zvýhodnění tak může dosáhnout až 217 800 Kč s DPH. V rámci akční nabídky operativního leasingu na nový Macan začínají měsíční splátky již od 27 799 Kč bez DPH (33 637 Kč s DPH) při pronájmu na dobu 36 měsíců s 15 000 ujetými kilometry ročně. Splátka zahrnuje záruční i pozáruční servis a pojištění.

Základní Porsche Macan má pohon zadních kol, který zajišťuje elektromotor o výkonu 250 kW (340 k) napájený vysokonapěťovou sadou akumulátorů s celkovou kapacitou 100 kWh. V kombinaci s funkcí Launch Control je možné krátkodobé zvýšení nejvyššího výkonu až na 265 kW (360 k) a maximálního točivého momentu na 563 N.m. Nový Macan tak zrychlí z nuly na 100 km/h za 5,7 sekundy a dosahuje maximální rychlosti 220 km/h. Kombinovaný dojezd na jedno nabití podle metodiky WLTP je až 641 km. Zákazníci mají na výběr také výkonnější verze Macan 4, Macan 4S a Macan Turbo s pohonem všech kol.

Zdroj: Porsche IA

Porsche Macan se prezentovalo v Galerii Mánes

Related Post