Spread the love

Novým titulárním partnerem výstavy historických vozů CLASSIC EXPO, která je tradičně součástí významné podzimní automobilové show PRAGUE CAR FESTIVAL, se stala značka SPIES HECKER.

Součástí vzájemné dohody o spolupráci je také název výstavy SPIES HECKER CLASSIC EXPO. Na českém trhu je výhradním dodavatelem opravárenských autolaků SPIES HECKER společnost Interaction s.r.o. Tato společnost s více než 30letou tradicí dodává na automobilový trh kromě širokého sortimentu lakovacích materiálů SPIES HECKER také příslušenství a technologie do lakoven, karosáren a průmyslových provozů, včetně projekční, servisní a školicí činnosti. Právě oblast renovace historických a klasických vozů sehrává ve světě využití špičkových autolaků SPIES HECKER významnou roli. Dochází tak ke zcela přirozenému propojení krásy a tradice historických vozů s moderní špičkovou technologií výrobce autolaků.

„Špičkové autolaky, a s tím spojené technologie pro lakování a karosářské práce nacházejí široké uplatnění také při renovacích starších vozů, ať už veteránů nebo youngtimerů. Jinými slovy, často pomáháme s naší odborností a vášní vracet automobilovým skvostům jejich půvab a lesk doby minulé. I proto jsem na spojení značky SPIES HECKER s výstavou CLASSIC EXPO patřičně hrdý,“ sdělil k vzájemnému partnerství Ing. Martin Písařík, MBA, výkonný ředitel společnosti Interaction.

Výstava SPIES HECKER CLASSIC EXPO představí o posledním říjnovém víkendu fanouškům historických vozidel překrásné exponáty a bohatý doprovodný program. K vidění bude více než 250 historických automobilů a motocyklů od předválečného období až do 90. let minulého století. Součástí programu jsou představení klubů a pořadatelů akcí, umění všeho druhu, dražba historických automobilů, zajímavé besedy a také srazy historických vozidel na venkovní ploše.

Auta ve všech podobách a barvách představuje SPIES HECKER AUTOLAKY.

Related Post