Spread the love
Od 7. listopadu stojí v čele Swiss Life Select Reality Andrea Daňhelová – dosavadní ředitelka provozu, právního a compliance.

Vedení jedné z nejvýznamnějších realitních společností na českém trhu přebírá od Jaromíra Maška, který firmu vedl od jejího založení v roce 2013. Swiss Life Select Reality je dceřinou společností Swiss Life Select.

Andrea Daňhelová působí ve společnosti Swiss Life Select Reality již 8 let. Byla u zrodu právního oddělení a po krátké době převzala jeho vedení. V roce 2019 se stala ředitelkou provozu, právního a compliance Swiss Life Select Reality. Během svého působení zavedla Andrea Daňhelová ve společnosti řadu inovativních a technologických novinek, které výrazně posunuly kvalitu klientských služeb.

Její důraz na prosazování inovací byl v roce 2020 podtržen získáním ocenění Deloitte Legal Disruptors Awards, které je určené pro výjimečné inovátory v oblasti práva. V roce 2021 byla zařazena mezi TOP 100 žen česko-slovenského právního byznysu.

„Mým cílem je zaměřit se na inovace a technologický pokrok. Ty považuji za klíčové pro dynamický růst a udržení konkurenční výhody. Chci se soustředit na integraci technologických novinek a automatizaci procesů, aby naše služby neustále překonávaly očekávání klientů a zjednodušovaly práci našeho týmu. Dále chci pokračovat v prohlubování obchodních vztahů mezi našimi makléři a finančními konzultanty z mateřské Swiss Life Select, abychom klientům i nadále poskytovali prvotřídní servis a komplexní majetkové poradenství,“ řekla Andrea Daňhelová, nová ředitelka Swiss Life Select Reality.

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *