Spread the love

Projekt AE-MOBILITY se po roce vrací na e-Salon do PVA Letňany, kde bude v Hale 2 prezentovat svou komplexní službu v oblasti lokálně bezemisní mobility.

Zakladatel projektu AE-MOBILITY Radek Donner přiváží na e-Salon nejen nabídku osobních a užitkových elektrických vozidel od více než dvaceti značek, ale nově i nabídku manipulační, stavební a komunální techniky na elektrický pohon.

„Od loňského e-Salonu jsme s projektem AE-MOBILITY ušli pořádný kus cesty, a tak se letošní výstavy zúčastníme ve významně pozměněné sestavě. S našimi partnery v projektu ukážeme moderní a praktické řešení fotovoltaické elektrárny s bateriovým úložištěm, doplněné o tepelná čerpadla nebo nabíječky jak pro firemní tak privátní klientelu. Dále představíme řešení agrovoltaiky pro využití v oblasti zemědělství, kterou nově doplňujeme širokou nabídkou manipulační, stavební a komunální techniky na elektrický pohon. Samostatnou kapitolou pak je speciální program pod záštitou Ministerstva životního prostředí – Elektromobilita pro úřady a státní správu, se kterou v letošním roce slavíme významné úspěchy. Srdečně zveme nejen na náš stánek na letošním e-Salonu zástupce státní správy, firem a drobných podnikatelů, stejně tak všechny příznivce i odpůrce elektromobility, přijďte si prohléhnout technologické novinky v oblasti lokálně bezemisní mobility“ doplnil Radek Donner.

Zdroj: AE-Mobility

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *