Martin Králíček
Spread the love

Šéf značky MG Martin Králíček přidal do stáje tři nové dealery. Jedná se o nové prodejce firmy v Liberci, Chomutově a Hodoníně. Import čínských aut eviduje další kandidáty!

„Jsme ve fázi dalšího rychlého rozvoje, protože v následujícím roce 2024 očekáváme uvedení hned několika nových modelů MG,“ říká generální ředitel značky MG Martin Králíček.

„Současnou prodejní a servisní síť v ČR je potřeba rozšířit tak, aby bylo možné plně obsloužit nové zákazníky a současně uvést v roce 2024 na trh až 6 nových nebo inovovaných modelů včetně dalších plně elektrických.“

Novými partnery jsou Auto Koutek v Liberci, Auto KŠV v Chomutově a Jonal v Hodoníně.

Cílem je až 30 dealerů v roce 2024

„Tím rozšiřování sítě pochopitelně nekončí. Momentálně evidujeme další potenciální kandidáty v několika regionech ČR včetně Prahy. Tento zájem nás velmi těší a vypovídá o úspěšném etablování značky MG na místím trhu. Z novinek na příští rok se těšíme hlavně na rodinný vůz MG3, ale třešničkou na dortu bude pro české zákazníky unikátní elektrický roadster MG Cyberster, který se u dealerů objeví ve druhé polovině příštího roku ,“ dodává Králíček.

„Momentálně máme 21 prodejních míst, ale směřujeme na 25-30 ke konci roku 2024,“ upřesnil pro náš portál mluvčí značky Marek Vodička.

Kvalitní zájemci o dealerství značky MG budou dále vítáni, lákají manažeři importu další zájemce!

Zdroj: Marek Vodička, MG

Expozice MG na právě ukončeném e-Salonu byla zřejmě historicky největší ukázkou čínských aut v ČR

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *