V soukromém leteckém hangáru se ukázalo Audi Q7 s lehkým pancéřováním
Spread the love

Šéf českého Audi Marcel Archleb svolal 7. prosince novináře na letiště v Hořovicích. Pohovořil o letošních prodejích značky a v prostorech zrekonstruovaného soukromého leteckého hangáru předvedl možnosti individuální výbavy Audi exclusive, prezentované na třech modelech z dílny Audi Sport. Tahákem akce byl model Audi Q7 s pancéřováním oken.

„V loňském roce jsme v Česku registrovali necelých 3500 aut, letos překonáme číslovku 4000,“ pochlubil se Archleb. Tahákem prodejů jsou podle něj letos modely Q7 a Q8, dobře jde také řada A6. K tomu se prodalo 200 elektromobilů řady e-tron.

Prodeje tlačí také akce na A4 a změna odpisů

„Kromě toho se chytla naše aktuální nabídka na model A4 kde už registrujeme 500 objednávek,“ řekl šéf značky s tím, že silným letošním prodejům silně pomáhá odložená poptávka z minulých let, kdy se na nová auta čekalo kvůli logistickým problémům. „U spalovacích motorů se také v příštím roce prodlouží odpisy, takže řada podnikatelů se snaží koupit vozidlo ještě letos,“ komentuje situaci Archleb.

Nabídka Audi exclusive a balistická ochrana oken

Manažeři značky prezentovali možnosti programu Audi Exclusive, který nabízí  mimo jiné možnosti individuálního lakování vozu. Audi umí zájemcům za příplatek nabídnout až 3500 odstínů, například podle barvy laku na nehtech manželky majitele vozu.

K Audi Exclusive dále náleží nabídka speciální interiérové výbavy včetně dvoui typů kůže, dřevěných dekorací či dalších předvybraných materiálů.

„Nastřílené“ pancéřované okno s takzvanými bradavicemi budilo zaslouženou pozornost novinářů

Pro zájemce o vyšší bezpečnost jsou nyní také k mání okna s balisticky odolnou úpravou, která odolají střelbě z pistolové ráže 9 mm. Pro importéra je dodává přeloučská firma SVOS.

„Nejde samozřejmě o nejvyšší stupeň bezpečnostní výbavy, který Audi poskytlo politikům například na summitu EU. Tyto limuzíny by odolaly i kulometné střelbě. Ale i lehké pancéřování proti pistoli najde v Česku své zákazníky,“ věří Marcel Archleb.

Zdroj: Erich Handl, Letiště Hořovice

 

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *